Gratis verzending vanaf €20

Succes in Zuiderpark; flashmob 'Banaan' van auteur Jeroen Schipper


Succes in Zuiderpark; flashmob 'Banaan' van auteur Jeroen Schipper

Het Zuiderpark werd vorige week goed bezocht door 'bananen' en vooral de kleur geel. Vele enthousiastelingen gaven gehoor aan de oproep van Jeroen Schipper om naar het Haagse stadspark te komen voor een flashmob. Veelal jeugdige fans zorgden voor een onvergetelijke middag en stonden tevens stil bij het ongekende succes van de YouTube-hit Banaan.


De hit van Jeroen Schipper, die onder ander andere het boek Operapiraaat schreef, is meer dan twaalf miljoen keer bekeken.

Schipper is een bekende naam voor wie ‘iets’ doet met kinderen en muziek. Hij publiceerde onder meer zeven liedbundels, schrijft liedjes voor 123ZING en Kleuteruniversiteit en won in 2019 de Willem Wilminkprijs voor het beste kinderlied. Daarnaast is hij ontzettend populair op Spotify, hij heeft ruim 75000 luisteraars per maand. Bij Uitgeverij SWP verschenen van zijn hand meerdere boeken.

Bekijk hieronder boeken en albums van Jeroen Schipper:

Op 10 juli vond het event plaats. Het verzamelpunt was uiteraard de welbekende banaan in het Zuiderpark. bekijk de impressie hieronder!

Nog geen genoeg van 'Banaan'? De hit zit ook in de bioscoopfilm Het feest van tante Rita, deel 2. Deze film gaat binnenkort in première.

  • Wist je trouwens dat Jeroen Schipper een muziek-column heeft in KIDDO, hét vakblad voor de kinderopvang? Bekijk de columns gratis via Kinderopvang Kennis en ga aan de slag op jouw opvang! KIDDO wordt uitgegeven door Uitgeverij SWP. Reserveer het komende nummer, dat in het teken staat van bewegen, via www.swpbook.com/2687

19-07-2024