Gratis verzending vanaf €20

Podcastserie 'Aan het werk met ADHD'


Podcastserie 'Aan het werk met ADHD'

Jacqueline van de Sande was van de week te gast bij de podcastserie ‘Aan het werk met ADHD’. Ze vertelde onder andere over het boek dat zij samen schreef met Sandra Kooij (psychiater en hoofd van het Kenniscentrum ADHD bij volwassenen en ouderen bij PsyQ): Bloedirritant! Met praktische tips over vrouwen met ADHD, in elke levensfase.

 

Daarnaast deelde Van de Sande, die zelf ADHD heeft, persoonlijke ervaringen en benadrukte ze het belang van openheid en acceptatie. Dat helpt namelijk bij het uitvoeren van een baan. Benieuwd naar haar tips over werken met ADHD, het vinden van de juiste baan en het omgaan met ADHD op de werkvloer? Beluister dan de podcast Aan het werk met ADHD en bestel het boek Bloedirritant, waarvan de eerste oplage binnen een week was uitverkocht.

In dit boek vind je nog veel meer tips voor vrouwen met ADHD.

Dit boek leest heel fijn (…). Mijn oog viel meteen op het stukje over bovengemiddelde intelligentie, aangezien mijn psychiater daarover begon in het diagnosegesprek. Door mijn hoge cijfers als kind viel ik niet op. (…) In de persoonlijke verhalen van Jacqueline waar elk hoofdstuk mee begint, herken ik veel. Vaak wel in een iets mildere mate, maar ik ben dan ook aan het begin van mijn zoektocht en weet nog niet zo goed wat ik allemaal heb gemaskeerd/gecompenseerd in mijn leven. Er zijn maar liefst 38 hoofdstukken en ook nog wat bijlagen, dus heel veel informatie over ADHD, zoals slaap, hyperactiviteit, overprikkeling, vriendschappen, ouderschap en werk. Met aan het einde van elk hoofdstuk duidelijke tips hoe je ermee om kan gaan.
- Uit een blog van Juf Bianca, juli 2024.

Over de podcastserie
Iedere veertien dagen luister je mee met de openhartige gesprekken die Frans Visée voert met (jong)volwassenen en het MKB. In deze podcastserie brengt men de werkgever en werknemer of werkzoekende met ADHD samen. Een uniek format met als doel de arbeidskansen en het werkplezier voor mensen met ADHD te vergroten.  

Lees meer & bestel hier het boek Bloedirritant

Bekijk inkijkexemplaar

Ook warm aanbevolen:

Symposium | Kinderen en jongeren met AD(H)D, waar help je ze mee?

Op 28 november vindt het Middagsymposium Kinderen en jongeren met AD(H)D, waar help je ze mee? plaats. Deelnemers van dit symposium van partner Logacom ontvangen gratis het gelijknamige boek bij deelname. 

Uitgangspunt van dit symposium is het uitgebreide handboek voor ouders en omgeving van Tirtsa Ehrlich, Kinderen en jongeren met AD(H)D, waar help je ze mee?.

**Je kunt nu ook profiteren van de speciale intekenprijs van dit boek! Bestel Kinderen en jongeren met AD(H)D, waar help je ze mee? nu voor 30,- (prijs bij verschijning: 37,50)!**

Bestel hier het boek

Klik hier om je in te schrijven voor het symposium 


23-07-2024