Gratis verzending

Lezen lukt wel met ADHD, onder meer met 'Hoera! Ik heb ADHD'


Lezen lukt wel met ADHD, onder meer met 'Hoera! Ik heb ADHD'

In de Volkskrant tipte Pieter Koolwijk, auteur van het Kinderboekenweekgeschenk 2024, zes titels voor kleine en grote lezers met ADHD. Hij prees onder andere Hoera! Ik heb ADHD aan. "Het is echt een boek voor ADHD’ers en iedereen die met ze te maken heeft. In Hoera! Ik heb ADHD van Frank van Strijen worden niet alleen de negatieve kanten belicht, maar ook de positieve, zoals ik ze zelf ervaar", schreef Koolwijk. 

"Alle valkuilen worden benoemd en ook hoe je daarmee kunt omgaan", vervolgt hij in de Volkskrant. "Denk hierbij aan: Pas op voor de praatstoel, manage je overprikkeling en begrens je hobby’s. Maar ook dat je best trots mag zijn op de H in ADHD, hyperactiviteit. Zeker een aanrader voor iedereen die met ADHD te maken heeft."

Het boek werd eerder ook met enthousiasme ontvangen, zoals je kunt lezen in onderstaande recensies: 
 

"De titel alleen al begint je hersens op ‘aan’ te zetten. Uitstekend, voor iedereen die erbij betrokken is. Het probleem bij een diagnose is niet zozeer en niet alleen de diagnose, maar vooral dat de betrokkene tot die diagnose gereduceerd wordt en er een wedstrijd in begrijpen begint bij hen die het niet begrijpen. Zelf aan het woord, betekent deskundigheid spreiden en hersens stimuleren."
- Martine Delfos, psycholoog en psychotherapeut

"Een absolute pageturner, die je de ene eyeopener na de andere oplevert. Van Strijen concludeert over zijn eigen proces: “Ik ben van ADHD naar AH gegaan. De twee D’s zijn eigenlijk niet meer van toepassing. En echt, je gelooft hem. Goede kans dat je het ook over jezelf gelooft, als je dit boek uit hebt!"
- Impulsief, hét tijdschrift voor volwassenen met AD(H)D 

Bestel hier Hoera! Ik heb ADHD

Bekijk inkijkexemplaar

Ook warm aanbevolen:

Symposium | Kinderen en jongeren met AD(H)D, waar help je ze mee?

Op 28 november vindt het Middagsymposium Kinderen en jongeren met AD(H)D, waar help je ze mee? plaats. Deelnemers van dit symposium van partner Logacom ontvangen gratis het gelijknamige boek bij deelname. 

Uitgangspunt van dit symposium is het uitgebreide handboek voor ouders en omgeving van Tirtsa Ehrlich, Kinderen en jongeren met AD(H)D, waar help je ze mee?.

**Je kunt nu ook profiteren van de speciale intekenprijs van dit boek! Bestel Kinderen en jongeren met AD(H)D, waar help je ze mee? nu voor 30,- (prijs bij verschijning: 37,50)!**


Bestel hier het boek

Klik hier om je in te schrijven voor het symposium 

 


13-08-2024