Gratis verzending vanaf €20

Schrijf je nu in: Middagsymposium Kinderen en jongeren met AD(H)D, waar help je ze mee?


Schrijf je nu in: Middagsymposium Kinderen en jongeren met AD(H)D, waar help je ze mee?

Schrijf je nu in voor het middagsymposium van 28 november met auteur Tirtsa Ehrlich en krijg gratis het nieuwe boek Kinderen en jongeren met AD(H)D, waar help je ze mee? Heb je het boek al besteld? Dan krijg je korting op de deelnameprijs bij partner Logacom. Voor dit middagsymposium is accreditatie is toegekend!


Over dit congres
Kinderen en jongeren met AD(H)D lopen tegen veel dingen aan. Het is belangrijk hen hierin zo goed mogelijk te begeleiden, zowel thuis door de ouders als ook op school. Hoe sluit je als ouder/begeleider/behandelaar goed aan bij de problemen van het kind en de adolescent?

Dit middagsymposium gaat uitgebreid in op tal van aspecten van het omgaan met kinderen met AD(H)D. Uitgangspunt is het uitgebreide handboek voor ouders en omgeving van Tirtsa Ehrlich, Kinderen en jongeren met AD(H)D, waar help je ze mee?

Tieners, probleemgedrag en ouderbegeleiding 
De sprekers behandelen wat effectieve behandelingen zijn rond kinderen die met AD(H)D opgroeien en hoe meditatietherapie werkt. Er is niet alleen aandacht voor het probleemgedrag van het kind, maar vooral ook voor de ouderbegeleiding.

Dit symposium is onder andere interessant voor: (GZ)psychologen, orthopedagogen, schoolpsychologen, IB en alle professionals die te maken hebben met de zorg voor kinderen met AD(H)D en hun ouders en begeleiders. Je vindt hier informatie over de Accreditatie.

Schrijf je hier direct in bij partner Logacom

Lees hier meer over het middagsymposium 

Lees meer & reserveer hier het boek*

* Profiteer nu van de intekenprijs, prijs bij verschijning € 39,90. Het boek verschijnt rond 29 november. 


23-08-2024