Gratis verzending vanaf €20

Kom naar het TBS congres in december | Profiteer tot en met 10 september van early bird-korting


Kom naar het TBS congres in december | Profiteer tot en met 10 september van early bird-korting

De wachtlijsten voor opname in tbs-klinieken worden langer en de bewoners van de tbs-klinieken blijven langer in de instellingen. Hoe gaan we hiermee om? Laten we mensen vervroegd toetreden tot de samenleving? Hoe gaan we met deze mensen om? Is er adequate begeleiding voor deze groep mensen? Jaap van Vliet behandelt dit thema in het aankomende boek TBS: inzicht op uitzicht? Voorafgaand aan de publicatie organiseert partner Logacom op 10 december het TBS congres in het Van der Valk Exclusief, Zuidas Amsterdam.

Op het congres proberen we aan de tbs-sector een aantal handreikingen te doen en oplossingsrichtingen aan te bieden. Daartoe wordt met name een aantal sprekers uitgenodigd die niet in de tbs-sector werkzaam zijn en die de daar aanwezige problematiek met een frisse blik kan beschouwen, die de sector kan voeden en inspireren.

Wees erbij op 10 december! Er wordt momenteel hard gewerkt aan het uitgebreide programma. De eerste sprekers zijn al bekend. Jaap van Vliet is er een van en Karel van Duijvenbooden is dagvoorzitter. Bekijk hier het programma.

Wie zich nu aanmeldt, profiteert van early bird-korting tot en met 10 september. Je ontvangt € 30,- korting op de deelnamekosten. Ja, ik meld me aan. Lees hier de voorwaarden voor kortingen en hier voor accreditatie.


27-08-2024