Gratis verzending vanaf €20

Koningin Máxima aan de slag met 'Bodypercussie'?


Koningin Máxima aan de slag met 'Bodypercussie'?

Koningin Máxima opende vorige week het Sociaal-Cultureel Centrum De Basis in Soesterberg. Met dit centrum willen de initiatiefnemers van Stichting Balans, Stichting De Linde, Stichting KunstenHuis Idea en Stichting Welzijn Ouderen Soest een plek bieden aan de inwoners van Soesterberg om samen te komen, ideeën te delen en initiatieven te ontwikkelen. Heiko de Jonge was aanwezig als muziekdocent en gaf na afloop een exemplaar van het boek Bodypercussie. Grooven met groepen aan koningin Máxima. De Jonge is medeauteur van Bodypercussie.


“Ik mocht een muziekles verzorgen ter gelegenheid van de opening van De Basis. Ik was meteen onder de indruk van haar charme,” vertelt hij. “Wat een hartverwarmend mens. Ik heb van de gelegenheid gebruikgemaakt om haar het boek Bodypercussie. Grooven met groepen te overhandigen.”

In dit praktisch toepasbare boek vind je de volgende informatie en activiteiten:

  • De geschiedenis en culturele verspreiding van bodypercussie
  • Relevante muziektheoretische achtergronden
  • Didactische en pedagogische tips voor het gebruik van bodypercussie
  • Tips en trucs voor het (bege)leiden van bodypercussie-activiteiten
  • Energizers en spelletjes
  • Korte ritmes om zelf of met een groep te leren
  • Complete composities en liedbegeleidingen

Bodypercussie is overal inzetbaar waar mensen in groepen samenkomen. Iedereen kan direct met dit boek aan de slag, dankzij de heldere aanpak van de auteurs, die hun ervaringen met tal van groepen op enthousiasmerende wijze weten over te brengen, en door de ruim zestig voorbeeldvideo’s op de bijbehorende website.

Lees meer en bestel hier Bodypercussie!

Bekijk hier het inkijkexemplaar


03-09-2024