Gratis verzending

Webinartip: Begeleiden van ouders in opvoeding


Webinartip: Begeleiden van ouders in opvoeding

Iedereen die met ouders werkt, intensief of zijdelings, herkent de vraag: Hoe geef ik ouders advies over de aanpak van de opvoeding van hun kind waar ze echt wat mee gaan doen? Advies dat aansluit bij hun vraag en mogelijkheden én bij hun kind? Het webinar Begeleiden van ouders in opvoeding. Jé kan meer met ouders! van partner Logavak geeft je hiervoor hele praktische handvatten.


Dit webinar wordt gegeven door Meta Kuipers. In dit webinar wordt oudergericht samenwerken heel concreet gemaakt. Meta is onder andere mede-auteur van Methodiek Oudergericht Pedagogisch Adviserenwaarvan al de vijfde druk is verschenen bij Uitgeverij SWP.

Hieronder alle informatie over dit webinar:  

Datum: 12 november 2024 |  Cursus moment: 9:30u - 13:00u |  Accreditatie is in aanvraag bij SKJ. Deelnameprijs: € 125,00 (btw-vrij).  

Het eerste uur worden de uitgangspunten en de belangrijkste ingrediënten van oudergericht samenwerken geïntroduceerd en geïllustreerd door een casus uit de praktijk. In het tweede uur oefenen de deelnemers met een van de centrale instrumenten die ouders helpt hun kind weer te begrijpen, de sleutel in pedagogisch advies.

Meer informatie of dit webinar

Schrijf je hier direct in

Lees hier meer over het boek

Mogelijk ook interessant: 


13-09-2024