Gratis verzending

Stoptober | 'Stoppen veel gemakkelijker dan de meeste mensen denken'


Stoptober | 'Stoppen veel gemakkelijker dan de meeste mensen denken'

Stoptober is begonnen, duizenden mensen doen een poging om te stoppen met roken, maar stoppen met roken kan erg moeilijk zijn. Het boek Uitgerookt! Stoppen met roken zonder nieuwe verslavingen helpt rokers op weg. Uitgerookt! biedt een verfrissend inzicht in de verslaving aan roken. Het goede nieuws is dat stoppen veel gemakkelijker is dan de meeste mensen denken.

In Uitgerookt! wordt helder uiteengezet hoe je jouw gewoonte kunt aanpakken door te laten zien hoe je jouw hersenen kunt 'herprogrammeren'. Binnen een paar weken kan iedereen, ongeacht hoe lang je al rookt, overgaan van roker naar niet-roker.

Lees dit boek en je kunt er niet omheen!

Bestel hier Uitgerookt!

Een ander boek dat kan helpen, is Mindset. Verander je manier van denken om je doelen te behalen

Over Mindset:
De wereldberoemde psychologe Carol Dweck van Stanford University heeft, na tientallen jaren onderzoek naar prestatie en succes, een baanbrekend begrip ontdekt: de kracht van onze mindset.

Carol Dweck legt in dit boek over Mindset uit dat het niet alleen onze vaardigheden en talenten zijn die voor succes zorgen, maar ook onze statische of op groei gerichte mindset.
Ze maakt duidelijk waarom het prijzen van de intelligentie en het talent van onze kinderen niet bevorderlijk is voor hun zelfvertrouwen en prestaties, maar hun succes zelfs in de weg kan staan. Met de juiste instelling kunnen we onze kinderen motiveren en hen helpen op school beter te presteren, en tegelijk op persoonlijk en professioneel vlak onze eigen doelen bereiken.

Bestel hier Mindset!


03-10-2024